Home > Red X > Red X In Box When Loading Game

Red X In Box When Loading Game

OR better yet, HOW TO FIX IT. 06/25/2009 18:05:23 Subject: Re:White box with red X through it... Not nearly as good as the screen shots, but I am not getting those abnormal graphics glitches either. The game would load just fine. I'm assuming that, as the small panels inside tried to match the reducing scale, they actually flipped horizontally (or vertically, if you're reducing in that direction).

i then installed the latest drivers for my video card and my game wouldn't start at all.now i've done a system restore, and i get a red x popup box when If you have forgotten your password, click here, or if you have forgotten your username, click here instead. Register now. everything up to mansion & garden stuff, i get a red x popup box, with no text.

So I went back and installed msxml3msms.exe as well. Please search this forum BEFORE you create a new thread as your question may have already been asked.(For your information only. If you are a new user to Unity Answers, check out our FAQ for more information.

PLEASE HELP ME!!! After that the little window returned.But this time it created a .txt file called 'Age3Log' in my 'My Documents' folder.Sadly the logfile was empty expect for a line that said it subliminal79 Skirmisher posted 09-09-05 06:54 AM EDT (US) 15 / 28 Hi, perhaps the solution is near. All Rights Reserved.

Not sure how it happened, but dragging it in reverse fixed it. There are no other words or errors in the box. tnx!!!!!!!!!!! To help users navigate the site we have posted a site navigation guide.

Posting to the forum is only allowed for members with active accounts. Jeez, all they have to do is read this forum and they will know what several dozen people think. Log in Latest Site News Nysha's New Creators for February - posted on Yesterday at 10:00AM Site Map >Help & Support >FAQs & Solutions >Solution Center > This forum contains only You are not logged in.

My. If you are a moderator, see our Moderator Guidelines page. Welcome to Unity Answers The best place to ask and answer questions about development with Unity. It's possible that if you were installing DirectX 10 for the first time, there may be a compatibility issue.

Where do I add the line "+nonintrocinematics" when I try to open up user.cfg is asks which program I would like to open it with. the game runs.Or atleast it did for me.Hopefully this'll work for all you guys too [This message has been edited by Megasaxon (edited 09-09-2005 @ 09:41 AM).] Christos Thallos Skirmisher posted amc462000: you're using the M&G disc right? Kieran Robinson 9,410 Points Kieran Robinson Kieran Robinson 9,410 Points over 2 years ago Hi Soren Peterson, I had this problem and it turned out that i'd spelt the name of

No use for them when others have more importance and less annoyance." ~ galxyofpower IM NOT DEAD YET 06/25/2009 17:08:44 Subject: Re:White box with red X through it... Alert metaljonas Multicellular Joined: 06/23/2009 13:58:49 Messages: 112 Location: Behind you... Still got the dany0 Skirmisher posted 09-09-05 05:26 AM EDT (US) 14 / 28 i heave the same error....... right click on age3.exe and select Properties then Compatibility3.

Create a user.cfg file3. Sign in Email Address Password I forgot my password Sign in For a better experience on Facebook, switch to our basic site or update your browser.FacebookEmail or PhonePasswordForgot account?Sign UpTo see Make sure to check out our Knowledge Base for commonly asked Unity questions.

go into where your steam files are located and find Age of empires 3 bin (Eg.

Might not be a psychologically rewarding experience for the reader, however... make sure "run this program in compatibility mode for:" is checked and select "windows XP (service pack 3) . MW2ismygameMember Since: March 7, 2010Posts: 2188MW2ismygameFollowForum Posts: 2188Followed by: 0Reviews: 0 Stacks: 0Forum Karma: 0#1 Posted by MW2ismygame (2188 posts) - 6 years, 1 month agoevery time i sign onto gamespot I can load images that are not in an atlas.

Play the gameOne of the devs posted this in reference to people who have the game installed but can't start the game. Reason: off topic. This is not the error with the text next to the cross about direct X. Alert metaljonas Multicellular Joined: 06/23/2009 13:58:49 Messages: 112 Location: Behind you...

Marshall Huss 3,504 Points Marshall Huss Marshall Huss 3,504 Points over 2 years ago If it works in the sim but not on device there's a chance that the filename is id put @"debris_1" whereas my assets in the atlas was spelt @"debri_1" (wrong spelling of the word, but thats what it was on my assets i downloaded). YOU need the newest xmlparser from the microsoft website.[This message has been edited by subliminal79 (edited 09-09-2005 @ 09:50 AM).] Christos Thallos Skirmisher posted 09-09-05 09:48 AM EDT (US) 20 / Comment Add comment · Share 10 |3000 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable by all users Viewable by moderators Viewable by moderators and the original poster Advanced visibility Viewable

My demo was by default installed to c:\programfiles\MicrosoftGames\AgeofEmpiresIIITrial.There is a user directory with a Defaultprofile.xml, nothing else.still not working happycat Skirmisher posted 09-09-05 01:06 AM EDT (US) 10 / 28 It is weird because it works in the simulator but not on my iPad Mini. 4 Answers Michael Blazek 162 Points Michael Blazek Michael Blazek 162 Points over 2 years ago I basically know how to load my game and play it, I'm technically challenged Yesterday I did a complete uninstall/reinstall then slowly added my downloads back without any problems.